Pursaklar Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ilçede yaz tatilini değerlendirme amaçlı Kur’an Kursuna giden öğrencileri bir nebze rahatlatmak ve kişiliklerine değer katmak amaçlı Masa Tenisi ve Dart Turnuvası düzenledi.

Çeşitli  kategorilerde yapılan ve 500 öğrencinin katıldığı turnuvaya ilgi büyüktü. Pursaklar Aile Yaşam Merkezinde yapılan turnuva 3 gün sürdü. Turnuva sonunda Ödül törenine Pursaklar Kaymakamı İhsan KARA, Pursaklar İlçe Müftüsü Cemal ÇIKRIK, Pursaklar Belediye Başkan Yrd. Osman KAYAER katıldı.

Pursaklar Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Alpaslan YALÇINKAYA Ankara Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Sayın Burhan BAŞOĞLU’na desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Dart öğrencilerin dikkat, odaklanma ve konsantrasyon gelişimine katkı sağladığı için önemli bir spor dalı, biz öğrencilerimizin yeteneklerini keşfetmek ve geliştirmek için; hem kulüp sayısını artırmaya hem de lisanslı sporcu sayısını artırarak daha fazla kitleye ulaşmaya çalışıyoruz. Bunun içinde çeşitli proje ve organizasyonlar düzenliyoruz dedi.