Gençlik Hizmetleri  ve Spor İlçe Müdürlüğünce yapılan “Mamak Bisiklet Etkinliği”ne 115 sporcu katıldı.

Bisiklet Gönül Birliği aracılığıyla tüm bisiklet sporuyla amatör ve profesyonel olarak uğraşan tüm bisiklet severlere duyurulan etkinliğe; 90’ın üzerinde profesyonel sporcu, 25’e yakın amatör olarak bisiklet kullanan çocuk ve genç katıldı.  Mamak Kaymakamlığı önünde saat 11.30’da toplanıldı.

Bisiklet konvoyu Türk Bayraklarıyla süslendi.  Nata Vega AVM’nin sponsorluğu ile yaptırılan 70 Adet Bisiklet Forması dağıtıldı.  Mamak Belediyesi tarafından arızalanan bisikletleri koymak üzere kamyonet ve binek aracı verildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından emniyet tedbirleri alındı.

Mamak Kaymakamlığı-Saime Kadın-Tıp Fakültesi-A.Paşa Kavşağı-Tuzluçayır-Ege Mah.-Nata Vega AVM önünde sonlandı. AVM içerisinde geniş bir alanda tüm bisikletli gruplar toplandı. Yavaş gitme yarışı ve akrobasi gösterileri yapıldı. Falaliyete AVM’ye alış-veriş için gelen  halkımız yoğun  ilgisi gösterdiler. Yarışmalarda dereceye giren sporculara Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aysun SİNCANOĞLU tarafından  madalya verildi.

Faaliyet saat 13.30’da sonlandı. Nata Vega AVM Yönetimi tarafından faaliyetden duydukları memnuniyet ifade edildi. Bir sonraki etkinlikte görüşmek dileğiyle 14.00’da tüm bisikletli gruplar dağıldı.