Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında  Basketbol, Badminton, Dart, Masa Tenisi , Futbol , Karate ve Voleybol  branşlarında turnuvalar düzenledi. Gölbaşı Kaymakamlığı koordinesinde , Gölbaşı Belediyesinin destekleriyle   İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile  ortaklaşa düzenlenen  faaliyetler  500 sporcu öğrencinin  katılımı ile gerçekleşti.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman SOYDEMİR ; Amatör Spor haftası etkinlikleri kapsamında 7 branşta  11 farklı kategoride müsabakalar düzenledik. Gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmek, sporun kitlelere yayılmasını sağlamak , insanlar arasındaki İletişimin , saygı , sevgi , dostluk ve hoşgörü diyaloğuna dönüşmesi , spor yapmayı bir alışkanlık haline getirmeleri amacıyla daha farklı branşlarda da müsabakalar yapmayı planlıyoruz.

 ‘’Müsabakaların yapılması için gerekli desteği veren Gölbaşı Kaymakamı Sayın Tülay BAYDAR BİLGİHAN ’a , Gölbaşı Belediye Başkanı Sayın Fatih DURUAY’a, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Gürhan YILDIZ’a , İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Beden Eğitimi Öğretmenlerine çok teşekkür ederim.’’ dedi