Pursaklar ilçesinde okul sporları toplantısı düzenledi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Alpaslan Yalçınkaya,  İlçe Spor Koordinatörü ve Beden eğitimi öğretmenleri ile yapılan toplantıda bir önceki yılın değerlendirmesi yapıldı.

Toplantı sonrasında kuralar çekilip fikstür belirlendi. İlçe Spor Müdürü Alpaslan Yalçınkaya" Bu sene başvuruların yoğun olduğunu her sene bir önceki yıla göre sporcu sayısının arttığını beden eğitimi öğretmenlerini gençlerimizin yeteneklerini keşfetmeleri için Gençlik ve spor ilçe Müdürlüğü olarak üzerimize düşeni yapmaya hazır olduklarını belirterek, bu anlamda Pursaklar Belediyesi ve Ankara Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün imkanlarından faydalanabilmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Yalçınkaya ayrıca  "Okul sporlarına katılımlarından dolayı Beden eğitimi öğretmenlerine ve İlçe Tertip Komitesine teşekkür ediyorum".dedi.

Yalçınaya konuşmasının sonunda Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spora teşvik etmek amacıyla, bu sene kupa ve madalyanın yanında dereceye giremeyen sporculara da ayrıca "katılım belgesi" vereceklerini söyledi.