İl Müdürü Mustafa Çelik, Teknofest 2020, Türkiye Münazara Ligi,  Ses ve Şiir yarışmalarında ilimizi başarıyla temsil eden ve dereceye giren Ankara Gençlik Merkezleri üyelerimizi makamında kabul etti. 

Geleceğimiz Emin Ellerde

Teknofest 2020 Teknoloji Fuarında ilimizi Deprem Simülasyon Oyunu projesi ile temsil eden PGM Coders Takımı üyeleri Ömer Özçelik, Yusuf Seyit Özdemir, Furkan Avcı, Nagehan Buse Ferhan ve Ahmet Kara’yı makamında kabul eden Çelik, gençleri emek ve gayret ve başarılarından dolayı tebrik etti.

Gücümüz Gençliğimiz

İl Müdürü Mustafa Çelik, Türkiye Münazara Ligi İç Anadolu Bölge Birinciliğini elde eden  Cedel Takımı üyeleri Şükran Tengilimoğlu ve Sena Akbayır’ı  ve “Sahne Sırası Sende” etkinliği ses yarışmasında bölge  birinciliği elde eden Fatma Nur Avcı, ikinciliği elde eden Beyza Memiş’i ve şiir okuma yarışmasında bölge birincisi olan Emre Can İspirli ve Elif Karlıtepe ile aynı yarışmada üçüncülüğü elde eden Batuhan İpek’i de makamında kabul etti. 

Üyelerimizi elde ettikleri başarılarından dolayı tebrik eden Mustafa Çelik, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ile birlikte üyelerimize ödüllerini takdim ettiler.  Çelik, Türkiye finallerinde İlimizi temsil edecek üyelerimize başarılar diledi.