Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik Antrenör Tanışma ve İstişare toplantısında antrenörlerle bir araya geldi.

İl Müdürlüğü’nde görev yapan antrenörlere yönelik düzenlenen toplantılar Çelik başkanlığında Sportif Değerlendirme ve Spor Faaliyetleri Şube Müdürlerinin katılımı ile gerçekleşti.

Branşlara ayrılarak yapılan toplantılar pandemi tedbirlerine uygun olarak düzenlendi. İl Müdürü Çelik yaptığı açılış konuşmasında ”Görevi devraldığımız zamanın pandemi dönemine denk gelmesi, ardından esnek çalışma sürecine geçilmesi ile sizlerle tanışma imkânı bulamadık. Sürecin normale dönmesi ile birlikte sizleri daha yakından tanımak ve değerlendirmelerde bulunmak için düzenlediğimiz toplantıya hepiniz hoş geldiniz” dedi.

Samimi ve sıcak ortamda gerçekleşen toplantılarda antrenörlerimiz branşlarını, sporcu sayılarını ve bulundukları projeler hakkında bilgi vererek kendilerini tanıttı. Antenörlerimizin yaşadığı sorunları ve çözüm önerilerini dinleyen Çelik, eksiklerimizin farkındayız, çözüm noktasında çalışmaların hızlandırıldığını belitti.

Beş gün süren toplantıların  son gününde antrenörlerimizin çalışmalarından duyduğu memnuniyetini dile getiren İl Müdürü Çelik; “ Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen projelerde belirlenen hedeflere ulaşmak için sizlerle birlikte özveri ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sporu tabana yaymak, başarıdan başarıya koşacak sporcular yetiştirmek için takım ruhumuzu sahalara yansıtacağımıza inanıyor ve sizlere güveniyorum. Biz bir takımız ve hedeflerimize inşallah birlikte ulaşacağız” dedi.