Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından  “Kardeşin Isınır, Dünya Isınır” sloganı ile İdlib’deki çocuklara destek amacı ile başlatılan atkı – bere örme kampanyası 18 Ocak 2020 tarihinden itibaren ülke genelindeki  tüm gençlik merkezlerimizde uygulanmaya başladı.

Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Gençlik Merkezlerimiz kampanyaya destek olmanın yanında gönüllülük faaliyetlerine katılan gençlerimizin ve ailelerinin destekleri ile başlatılan kampanya çalışmalarında 1500 gönüllü üyemiz atkı, bere, yelek , hırka vb. ürünleri ördüler.
 
İdlib’deki savaş mağduru çocuklarımız ve gençlerimiz için bir şeyler üreterek gönül bağı kurmak, yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla el emekleri ile ördükleri ürünleri kardeşlerimize ulaştırma imkanı bulan gönüllü gençlerimiz üretmenin ve gönülleri ısıtmanın heyecanını yaşadılar.

Duygu ve düşüncelerini aldığımız gönüllü gençlerimiz;  “O coğrafyalara gidemiyoruz, yaralarını saramıyoruz ama elimizden geldiğince bizler emek sarf etmek istedik. Onlar üşürken biz ısınamayız. Kardeşin Isınır Dünya Isınır sloganıyla bizde gönül verelim, attığımız her ilmek onların içini ısıtalım istedik.  Bize verdikleri imkan ve destekten dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ederiz.” Şeklinde konuştular.