Ankara GHSİM tarafından 2012 yılından bu yana organize edilen Spor Toto Kamu Futbol Turnuvasının 2016 yılı finali 17.08.2016 Çarşamba günü yapılan müsabakalarla sona erdi.

Ankara ilinde bulunan 84 Kamu Kurum ve Kuruluşunun iştirak etmek suretiyle katıldığı 2016 yılı Spor Toto Kamu Futbol Turnuvasında yaklaşık 250 müsabaka oyanmış, 2000’ e yakın Kamu Personeli spor yapma imkanı bulmuştur. “Skor ne olursa olsun kazanan dostluk olsun” parolasıyla düzenlenen turnuvanın finalinde kıyasıya bir mücadele ile rakibi İl Milli Eğitim Müdürlüğünü 4-1 mağlup eden Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2.kez şampiyonu ilan etti. Dereceye giren ilk dört takıma kupa, madalya ve çeşitli sportif ödüller verilirken, Ankara ilinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşlarımız şimdiden gelecek yıl düzenlenecek Kamu Futbol Turnuvasını ipe çekiyorlar.

Turnuvanın düzenlenmesinde çok önemli emeği olan Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhan BAŞOĞLU kendisinin de turnuvada oyuncu olarak yer aldığını, kurumlarımızın turnuvamızı, dostluğa ve hoşgörü diyaloğuna dönüştürerek organizasyonda bulunmalarının mutluluk verici olduğunu belirtirken, turnuvada emeği gecen Spor Toto Teşkilat Başkanlığına, ASKF’ ye, TFF’ ye, tüm görevlilere ( Hakemler- Saha komiserleri vb.) ve tüm kurum personellerine teşekkür etti.