Dünya Halter Şampiyonu Halil Mutlu ve ünlü hakem Bünyamin Gezer'in de aralarında bulunduğu ünlü sporcular, 'uyuşturucuya hayır' demek için gençlerle buluştu.

Binlerce çocuğa dokunulacak Altındağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  ilçe genelindeki gençleri spora teşvik etmek ve farklı spor dallarını tanıtmak için 'Sağlıklı Yaşam Spor Günleri' düzenledi.

Ünlü sporculardan gösteri maçı Altındağlı çocuklara sporu tanıtmak için yeşil sahaya çıkan ünlü isimler, gençleri spora teşvik etmenin önemine vurgu yaptı. Dünya Şampiyonu halterci Halil Mutlu, etkinlikte yaptığı konuşmada "İçinde çocukların ve sporun olduğu her etkinlikte ben de varım" dedi. Mutlu'nun yanı sıra 'Ünlüler Maçı'na Gençlik Hiz. ve Spor İl Müdürü Dr. Burhan Başoğlu, AASKF Başkanı  Murat Kandazoğlu, Mustafa Özer, Ramazan Silin, Abdullah Duran, Salih Yorulmaz, Avni Okumuş, Ali Temiz, Bünyamin Gezer, Erdoğan Arıkan, Serdar Kıvrak ve Sadık İlhan gibi tanınmış spor adamları katkı sundu.

Renkli dakikalara sahne olan maç 5-5 berabere bitince skor penaltılarla belirlendi. Altındağlı çocuklar da maça tezahüratlarla eşlik etti. Spor dalları tanıtıldı, Ünlüler maçının ardından alana inen öğrenciler, farklı spor dallarının tanıtıldığı standları gezerek bu sporlar hakkında bilgi aldı. Öğrenciler, okullarına döndüklerinde bu sporlar hakkında sunum yapacaklarını bu sebeple heyecanlı olduklarını söyledi.