10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni ve 10 Kasım Atatürk’ü Anma Atletizm Yarışları  Eryaman Türkiye Olimpiyat Hazırlık  Merkezinde  gerçekleşti.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni 36 ilden gelen  sporcu, antrenör  ve protokolün  katılımı ile gerçekleşti.  Saat 09:05’de  Mustafa Kemal Atatürk  anısına saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Türkiye Atletizm Federasyon Başkan vekili Mustafa Yasin Taş’ın açılış konuşmasının ardından yarışlara geçildi.

Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Atletizm Federasyonunun birlikte düzenlediği  Atatürk’ü Anma Yarışları 36 ilden; 439 kız, 509 erkek toplamda 948 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

Küçük, yıldız ve genç ( kızlar ve erkekler ) kategorilerinde düzenlenen anma yarışları sonunda dereceye giren atletlere  Atletizm Federasyonu tarafından para ödülü, Ankara Gençlik  ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kupa ve madalya verildi. Dereceye giren takım ve sporculara ödülleri Türkiye Atletizm Federasyon Başkan vekili Mustafa Yasin Taş , Spor Hizmetleri Müdürü Soner Başkaya, Türkiye Atletizm Federasyonu Genel Sekreteri Satılmış Atmaca ve protokol tarafından verildi.

Küçük kızlar:

1. Nidanur Çankaya

2. Hatice Türk

3. Aysel Olga Demir

Küçük erkekler:

1. Doğan Kara

2. Arda Yüce

3. Ömer Ayağ

Yıldız kızlar:

1. Sena Çakmak

2. Elif Beyza Kökçüoğlu

3. Hamide Naz Kırtaş

Yıldız erkekler:

1. Doruk Saldamlı

2. Semih Sefa Armutçu

3. Sami Yusuf Güllü

Genç kızlar:

1. Fatma Altun

2. Elif Akçiçek

3. Döndü Poyraz

Genç erkekler:

1. Azat Özkan

2. Yasin Ozan

3. Muhammed Mustafa Arslan