Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzce düzenlenen "Sahne Sırası Sende" ses ve şiir yarışması İç Anadolu Bölge Finalleri sonuçlandı.

Her yıl Kültür Sanat Yarışmaları kategorisinde düzenlenen yarışmanın İç Anadolu Bölge Finali 15-16 Eylül 2020 tarihlerinde Kayseri'de yapıldı. Pandemi nedeniyle "video kayıt yöntemi" ile yapılan Gençler Arası Ses Yarışması İç Anadolu Bölge Finalinde Ankara Gençlik Merkezi üyelerimiz İlimizi başarıyla temsil etti.

Ses yarışması finalleri sonunda Türk Müziği Solo Kız Kategorisinde Fatma Nur Avcı, İç Anadolu Bölge birincisi olurken, Popüler Müzik Solo Kız kategorisinde Beyza Memiş İç Anadolu Bölge ikinciliğini elde etti.

Şiir yarışmaları finalleri sonunda da 14-17 yaş kız kategorisinde Elif Karlıtepe ve 18-25 yaş erkek kategorisinde Emre Can İspirli, İç Anadolu Bölge birincisi olurken, 14-17 yaş erkek kategorisinde Batuhan İpek finali  İç Anadolu Bölge üçüncüsü olarak tamamladı.

Gençler Arası Ses ve Şiir  yarışmalarının Türkiye Finalleri12-13 Ekim 2020 tarihlerinde Ankara’da gerçekleşecek olup finallerde yarışacak üyelerimize başarılar diliyoruz.