3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda işaret dili kursu alan kalan gençler, sporcular ve antrenörler Sincan Yılmaz Balaban İşitme Engelliler Okulunu ziyaret ettiler.

Ziyarete Para Masa Tenisi Olimpiyat Şampiyonu Abdullah Öztürk de eşlik etti. Olimpiyat Şampiyonu sporcu Abdullah Öztürk çocuklarla birlikte masa tenisi oynayarak, engelin başarıya engel olmadığını anlattı. 

Engelli bireylere yönelik bilinç ve farkındalığı arttırmak, sevgiyle engelin ortadan kaldırılabileceğini vurgulamak amacıyla düzenlenen ziyarette Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri okula kurdukları platformda öğrencilerle birlikte basketbol, dart, badminton oynadılar. Yurtlarda kalan gençler de  çocuklarla sohbet ederek yüz boyama etkinliği gerçekleştirdiler. Gençler, bu tür faaliyetlerle empati ve farkındalıklarının artmasına destek olan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkürlerini ileterek "her insanın bir engelli adayı" olduğunun bilincinde olduklarını belirttiler.