Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönüllülük kulübü çerçevesinde Çevre Temizliği ve Bağımlılıkla Mücadele temalarıyla 81 İlde eş zamanlı gerçekleştirilen “Sosyal Medyadan Sosyal Meydana”  etkinliği Sincan Lale Meydanında Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımları ile gerçekleşti.

Mini turnuvalar, el sanatları ve sahne performanslarının sergilendiği etkinlikte stantları tek tek gezen Bakan Kasapoğlu, gençlerle bir araya geldi.

Bakan Kasapoğlu, yaptığı konuşmada, böyle etkinliklerin sayısını artıracaklarını belirterek, "İnternetin cazibesini bir kenara bırakıp kendini spora, sanata, kültüre adayan gençleri tebrik ediyorum. Amacımız, gençlerimiz başta olmak üzere tüm halkımızı tesislerimizle ve tüm imkanlarımızla buluşturmak. Bunun için varız. Sizlere hizmet ettiğimiz ve imkan sağladığımız sürece, gençlerimizi yarınlara daha güçlü hazırladığımız müddetçe mutluyuz." ifadelerini kulandı.

Sincan’da önemli projeler gerçekleştirdiklerini hatırlatan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem  Kasapoğlu, şunları kaydetti:

"Yüzme havuzlarımız, spor alanlarımız ve gençlik merkezlerimiz için sözleşmeleri imzaladık. Çok kısa bir sürede inşallah sizlerin hizmetine sunacağız. Sincanımızın gençlerine, kadınlarına, yarınlarına hayırlı olmasını diliyoruz. 10 bin pota projemiz var. Bu projeyi ilk başlattığımız yerlerden bir tanesi Sincan. Yüzme bilmeyen kalmasın projemizle gençlerimiz ve kadınlarımız başta olmak üzere bir milyon insanımıza yüzme öğretiyoruz. Sincan yine bu projede de öncü ilçelerden bir tanesi olacak."