2014  Yılı Spor Toto Kamu Futbol Turnuvası şampiyonu Hacettepe Üniversitesi Kamu Futbol Takımı oldu.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığının Sponsorluğunda  Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 3. Geleneksel Spor Toto Kamu Futbol Turnuvasını 78 kamu kurumunun katılımı ile gerçekleşti. Toplamda 257 müsabakanın gerçekleştiği turnuvada 2000 yakın kamu personeli spor yapma imkanı buldu.

"Spor Kardeşliktir" Sloganı ile başlayan ve kurumlar arası dostluk, arkadaşlık ilişkilerini arttırmak adına başlayan turnuvada bu yıl bir ilk yaşandı. Çeyrek final mücadeleleri sonucunda rakibine elenen ancak fair- play listesinde en üst sırada olan Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kamu Futbol Takımı yarı final oynama hakkına sahip oldu. Yarı Finalde rakibin eleyen Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kamu Futbol Takımı Finalde Devlet Tiyartoları Kamu Futbol Tamına rakip oldu. 60  dakika sonucunda  0-0 eşitlikle tamamlanan mücadelenin ardından penaltı atışları sonucunda D.Tiyatroları kamu futbol takımına 2- 4  üstünlük sağlayan Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kamu Futbol Takımı 3. Geleneksel Spor Toto Kamu Futbol turnuvasının şampiyonu oldu.

Final maçı öncesi  Ceza Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü kamu futbol takımını – Büyükşehir Belediye kamu futbol takımı, 3.lük ve 4.lük için karşı karşıya geldi. Rakibini 2-1 yenen “Ankara Büyükşehir Belediyesi Kamu Futbol Takımı turnuvanın 3. oldu.

Turnuva Öncesinde turnuvanın EN lerine plaketleri taktim edildi. Turnuvanın en iyi onbiri, en centilmen takımı , en iyi teknik direktörü ,en iyi gazeteci ,  en centilmen takımlarına ödülleri İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Salih Aktük, Mustada Küçük ve Mütehare Yılmaz tarafından verildi.

Final Mücadelesi sonucundan Şampiyon olan Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kamu futbol takımı Şampiyonluk Kupasını Spor Toto Teşkilat Başkan Yardımcısı Bünyamin BOZGEYİK’in elinden aldı.

Program yoğunluğu  nedeniyle kupa törenin katılamayan İl Müdürü Dr. Burhan Başoğlu yaptığı açıklamada" Bu yıl 3. sünü düzenlediğimiz turnuvada sporun dostluk, kardeşlik olduğunu bir kez daha tüm kamu personeli arkadaşlarımızla birlikte gösterdiğimizi düşünüyorum. Bunun en güzel örneğini de Şampiyon Takımımız Hacettepe üniversitesi Beytepe kamu futbol takımımız gösterdi. Fair - Play grubundan gelerek Şampiyonluğu göğüsledi. Turnuvaya katılan tüm kamu kurumlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum . Dereceye giren takımlarımızı tebrik ediyorum. Başta Ramazan Karacif olmak üzere turnuva süresince gece gündüz koşturan mesai arkadaşlarımıza ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum " dedi.