Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce ilimizde yürütülmekte olan faaliyetlere iştirak eden idareci, çalıştırıcı, sporcu ve diğer görevlilerin olası virüs tehdidinden (COVID-19) etkilenmemesi adına Gençlik ve Spor Bakanlığımızca alınan tedbirler aşağıda belirtilmiştir.


Müdürlüğümüz bünyesinde gerçekleştirilen yerel-mahalli düzeydeki tüm spor müsabakaları ve Okul Sporları, Anadolu Yıldızlar Ligi, Türkiye Sportif Yetenek Taraması, Yüzme Bilmeyen Kalmasın, Evinin Sultanları Voleybol , Sokaklar Bizim  Basketbol Projeleri Nisan ayı sonuna kadar durdurulmuştur.

Kapalı Spor Tesislerimiz ve Çalışma Salonlarımızda Basketbol, Voleybol ve Hentbol branşlarının üst ligleri hariç olmak üzere mahalli-yerel müsabakalara ve antrenmanlara ara verilmiştir.

Özel Beden Eğitimi ve Spor Tesislerinin faaliyetlerinin Valilik kararı ile durdurulmasına karar verilmiştir. 

İl Müdürlüğümüz koordinesinde devam eden Spor Toto Kamu Futbol Turnuvası ve Kamu Basketbol Turnuvası ileri bir tarihe ertelenmiştir.


Futbol, Basketbol, Voleybol ve Hentbol branşlarına ait üst liglerinde oynanacak olan müsabakaların ertelenmesine karar verilmiştir.

İlimiz Spor Kulüpleri ve Spor Kamuoyuna Duyurulur.