Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenen 47. Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Karate Şampiyonası’nda takım halinde Avrupa Şampiyonu olan Karate Milli Takımımız İl Müdürlüğümüzde ağırladık.

Şampiyona da  6 altın, 3 gümüş ve 6 bronz madalya ile üst üste ikinci kez bu başarıyı tekrarlayarak tarihi bir performansa imza atan Milli Takımımızın Ankara TOHM sporcuları, Milli Takımlar Genel Menajeri Hikmet Şaha, TOHM Genel Koordinatörü Cengiz Çınar, Ankara TOHM antrenörlerinden oluşan heyeti İl Müdürü Mustafa Çelik karşıladı.

GURUR DUYUYORUZ

Milli Takım Kafile Sorumlusu olarak Şampiyonayı yakından takip eden İl Müdürü Mustafa Çelik, emek, gayret ve inançlı çalışmanın sonunda elde ettikleri başarıdan dolayı gurur duyduğunu belirterek, sporcularımızı bir kez daha tebrik etti.

Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezlerimizin önemine değinen Çelik “  Türk sporu adına çok büyük bir öneme sahip olan Olimpiyat Hazırlık Merkezlerimizde yetişen sporcularımız, umut ediyorum ki çalışmalarının emeklerini her daim başarı ile taçlandıracaklardır.” dedi.