Etimesgut Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilecek olan İlçe Okul Sporları müsabakalarının kura çekimi 05.01.2016 tarihinde Eryaman Olimpiyat Hazırlık Merkezi konferans salonunda İlçe Spor Müdürü Hamza GÜNEŞ, İlçe Okul Sporları Tertip Komitesi Üyeleri ve okullarımızın beden eğitimi öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kuraçekimi öncesinde İlçe Spor Müdürü Hamza GÜNEŞ, müsabakalar ve kura çekimi ile ilgili konuşma yaptı. Konuşmada okul takımlarının dikkat etmeleri gerekenler, müsabaka teknik bilgilerinin gözden geçirilmesi ve öğrenci sporcularımızın sağlığının kazanma ve kaybetmekten daha önemli olduğu belirterek, müsabakalarla alakalı diğer konularda bilgilendirme yaptı.

Konuşma sonunda ilçe Spor Müdürü Hamza GÜNEŞ, Beden Eğitimi Öğretmenlerine katılımlarından, özverilerinden dolayı teşekkür etti ve  2015-2016  İlçe Okul Sporları Faaliyetlerinde 8 spor branşında 36 kategoride 2400 lisanslı sporcu öğrenci ile 547 Müsabaka yapılması planlandığını geçen yıl 920 lisanslı sporcu öğrencinin  İlçe Sporlarında müsabakalara katıldığını hatırlatarak bu yılki sporcu sayısındaki artışın önemli olduğu belirtti.

Konuşma sonrasında kura çekine geçildi. 

KURA SONUÇLARI.zip