24 KASIM 2014 ÖĞRETMENLER GÜNÜ SATRANÇ TURNUVASI SAHİPLERİNİ BULDU.

Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürlüğünce düzenlenen 24 Kasım 2014 Öğretmenler Günü Satranç Turnuvası yapıldı ve Turnuva Sonuçlanıp Ödüller sahiplerini buldu.

Turnuva açılışında konuşan İrfan ÖZÜDOĞRU ;" Öğretmenler Günü Dolayısıyla yaptığımız 2’nci etkinliğimizi bugün gerçekleştiriyoruz.Akıl oyunlarının ilçemizde yaygınlaşması öğretmenlerimiz gayretiyle olacaktır.Düşünen ,yorum yapabilen , sorun çözebilecek öğrenci istiyorsak satrancı okullarımıza yaygınlaştıracağız.Bunu da siz öğretmenlerimizle gerçekleştireceğiz.Katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederiz.Ev  sahipliğinden dolayı Anadolu Turizm Otelcilik Meslek Lisesi yönetimine teşekkür ederim". dedi.

Turnuvaya 8 Okul’dan  18  Öğretmen katıldı  ve  turnuvada 7  Maç yapıldı. Dereceye giren ve turnuvaya katılan bütün  öğretmenlere , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne , İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve  ev sahipliğinden dolayı Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okuluna , katkılarından dolayı  Teşekkür ederiz.

 

Ödül Töreni : 24 Kasım 2014 Öğretmenler Günü Satranç Turnuvasında Dereceye Giren Öğretmenlere, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih DURUAY , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden Şube Müdürü Özden ŞİMŞEK ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin BALCI , Ödüllerini takdim etti.

Dereceye Giren Öğretmenler ; İmam Hatip Orta Okulundan Birinci olan Hasan İBİK’ e Gölbaşı Belediye Başkanı Sayın Fatih DURUAY ödülünü verdi. Bezirhane İlk okulundan İkinci olan Fatih ÜNLÜ’ ye İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin BALCI ödülünü verdi. Gündüz Alp İlk okulundan Üçüncü Olan A.İlhan TAŞ’ a Gençlik Hizmetleri ve İl Müdürlüğünden Şube Müdürü Sayın Özden ŞİMŞEK Ödülünü verdi

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MASA TENİSİ TURNUVASI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen Masa Tenisi turnuvasının Ödülleri 24 Kasım Öğretmenler Günü Anma Programında verildi .Dereceye giren öğretmenler ;Şehit Bülent Göçer Orta Okulundan Birinci olan Gürkan GÜNER’ e İlçe Kaymakamı Sayın Şahin ASLAN ödülünü verdi.Adem Bilhan Uysal Orta Okulundan İkinci olan Kadir GÜNDOĞAN’ a İlçe Garnizon Komutanı Sayın Uğur AVCI ödülünü verdi.ANKÜ Meslek Lisesinden Üçüncü olan Habib TATLI’ ya Baş Savcı Sayın Ali ÇALIK ödülünü verdi