Etimesgut Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüz 2017-2018 Okul Sporları kupa töreni 14.05.2018 tarihinde Ufuk Arslan Anadolu Lisesi Spor Salonunda büyük bir şenlikle gerçekleşti. Etimesgut İlçesinde 9 branşta 47 kategoride ve İlçe genelinde 9400 sporcu öğrenci lisanslı olarak İl ve İlçe yarışmalarına katılım gerçekleşti. Ş.Abdulkadir Yüzbaşıoğlu Ortaokulu halkoyunları ekibi burdur yöresi oyunlarıyla törene renk kattılar.

       Törende açılış konuşmasını yapan İlçe Kaymakamımız Sayın Fuat GÜREL Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında 10.000’e yakın öğrenciyi sporla buluşturma hedefine ulaşmanın sevincini yaşıyoruz diyerek, emeği geçen herkesi tebrik etti.

     Törene İlçe Kaymakamı Fuat GÜREL, İlçe Jandarma Komutanı Emin Can AYTAÇ, İlçe Emniyet Müd. Yard. Murat DEDEOĞLU, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hamza GÜNEŞ ve İlçe Milli Eğitim Müd. V. Şerifhanım USTA , İlçe Sağlık Müd. Bülent ÇANAKÇI, İlçe protokolü, Okul Müd. ve değerli veliler katılım gösterdiler. Toplu fotoğraf çekimiyle kupa töreni sona erdi.