10-11 Mart 2018 tarihlerinde Yeni Dünya Vakfı Ankara Şube ile Çankaya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen ve iki gün süren masa tenisi turnuvası sona erdi. Ödül töreni renkli görüntülere sahne oldu.

         120 üniversite öğrencisinin başvurduğu turnuvada farklı kategorilerde 50 erkek öğrenci, 18 kız öğrenci mücadele etti. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Mamak Spor Salonunda gerçekleşen ve 15 resmi hakemin görev yaptığı turnuva iki gün sürdü. Kıran kırana müsabakalara sahne olan turnuvayı Çankaya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Emin Kırbayır, YDV Ankara Şube Başkanı Ali Toköz ve yönetim kurulu üyeleri de takip etti.

      Erkeklerde tüm ödülleri Orta Doğu Teknik Üniversitesi öğrencileri kazanırken; Doğaç Sayar birinci oldu. İkinciliği Alperen Kuzu, üçüncülüğü Hasan Ödemiş ve dördüncülüğü ise Ahmet Bedirhan Işık kazandı.

      Kız öğrencilerde Ankara Üniversitesi öğrencilerinden Sümeyye Kılıç birinci, Nadejda Tsoy ise ikinci olurken, üçüncü ODTÜ’den Feyza Yavuz, dördüncü ise Hacettepe Üniversitesinden Rabia Ay oldu.

       Kazananlara Çankaya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Emin Kırbayır ve YDV Ankara Şube Başkanı Ali Toköz, kupa ve madalyanın yanı sıra eşofman ve yağmurluk hediye ettiler.