Akyurt Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Akyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Her Ayın Bir Konuğu’ projesi kapsamında, projenin bu ayki konuğu olan Eğitim-Bir Sen Genel Başkan Vekili Sayın Latif SELVİ oldu.

Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Kemal YURTOĞLU, açılış konuşmasında ‘Proje kapsamında her ay değerli bir konuğu davet ederek, siz sevgili öğrenci kardeşlerimize, davet ettiğimiz misafirlerimizin yaşadıkları tecrübe ve deneyimlerden sizlerin de faydalanmanızı arzu etmekteyiz. Bu kapsamda bu ayda kıymetli konuğumuz Latif SELVİ Beyi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Temenni ederim ki çok verimli bir konferans geçireceğiz.’ dedi.

Sonrasında konuşmasını yapmak üzere sahneye Sayın Latif SELVİ davet edildi SELVİ konuşmasında gençlere eğitim hayatında sosyal ve kültürel çalışmaların önemi ile ilgili hitap etti. Okumanın araştırmanın ve okuyup araştırdıklarını gençlerin kendi aralarında müzakere ederekten farklı açılardan konuları ele almanın ileriki hayatta olaylara farklı açılardan bakabilme yeteneğini kazandırdığından bahsetti.

Daha sonra Latif SELVİ İlçe Müdürlüğü Spor Salonu ve Okçuluk Salonunu gezerek ziyarette bulundular.