Etimesgut Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinasyonunda bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği İlçe Finali Ödül Töreni Şehit Rıfat Çelik İlkokulu Spor Salonunda düzenlendi.

Gerçekleşen madalya töreninde dereceye giren sporcu öğrencilerimize kupa ve madalyaları İlçe Kaymakamı Fuat GÜREL, İlçe Emniyet Müdürü Nail AKÇA, İlçe Jandarma Komutanı Emin Can AYTAÇ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayfer YILDIRIM, İlçe Spor Müdürü Hamza GÜNEŞ tarafından verildi.

İlçe Müdürü Hamza GÜNEŞ konuşmasında; “Çocuk ve gençlerimizin fiziksel, zihinsel ve sosyal yönden gelişimine destek vermek ve bedenlerine hükmeden, devletine ve milletine sadık nesiller yetiştirmek amacıyla faaliyetlerimizi devam ettireceğiz. Tüm sporcu öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim." dedi.

Etimesgut İlçesi Geleneksel Çocuk Oyunları kapsamında Yağ Satarım Bal Satarım 3. Sınıflarda 24 okul 288 öğrenci ve Mendil Kapmaca 4. Sınıflarda 26 okul 364 öğrenci katılım sağlamıştır.

2017-2018 İlçe Okul Sporları Voleybol Müsabakaları Şehit Rıfat Çelik İlkokulu Spor Salonunda Geleneksel Çocuk Oyunları Ödül törenin hemen ardından küçük kız branşı ile başladı. Özel Alfa Grup Ortaokulu ile Özel Eryaman Mektebim Ortaokulu maçının startını İlçe Müdürü Hamza GÜNEŞ ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayfer YILDIRIM birlikte verdiler.

 

 

YAĞ SATARIM BAL SATARIM DERECEYE GİREN OKULLAR

1. ŞEHİT RIFAT ÇELİK İLKOKULU
2. ÖZEL SÜLEYMANİYE BAĞLICA İLKOKULU
3. SAMİYE NAİM İLKOKULU
4. ÖZEL ABC KOLEJİ İLKOKULU

MENDİL KAPMACA DERECEYE GİREN OKULLAR

1.ŞEHİT RIFAT ÇELİK İLKOKULU
2.ŞEHİT MEHMET ÇETİN İLKOKULU
3.KADRİ SUYABAKAN İLKOKULU
4.DUMLUPINAR İLKOKULU