Çankaya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle düzenlemiş olduğu Turnuva büyük ilgi gördü.

Masa Tenisi Turnuvası 24-25 Kasım 2016 tarihleri arasında Ankara Atatürk Lisesi Spor Salonunda yapıldı. Ankara İl Genelinde görev yapan 125 öğretmen arasında yapılan Turnuvaya , her ilçeden katılım yüksek oldu. Bayanlar A ve B , Erkekler A ve B kategorisinde yapılan müsabaka öğretmenler tarafından tam not aldı. Büyük bir çekişmenin sonucunda bayanlar A kategorisinde Türkan ULUAT Karapürçek Ortaokulu öğretmenimiz birinciliği , Yasemin USTA 24 Kasım Ortaokulu öğretmenimiz ikinciliği ve Songül ÖZÇEPNE Pakize ERDOĞU Ortaokulu öğretmenimiz ise üçüncü oldu.

Bayanlar B kategorisinde   Aslı DEMİROK Çubuk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenimiz birinciliği, Nuray MİLLİ Yasemin KARAKAYA Ortaokulu öğretmenimiz ikinciliği , Hülya YAKUPOĞLU Kalaba Lisesi öğretmenimiz ise üçüncü oldu.

Erkekler A kategorisinde Kürşat KAYA Yunus Emre İlkokulu öğretmenimiz birinciliği , Adem ERDOĞAN Sincan Ali Semerkandi İmam Hatip Ortaokulu Öğretmenimiz ikinciliği , Mesut DERİNDERE Akyurt Yıldırım Beyazıt İlkokulu öğretmenimiz ise üçüncü oldu.

Erkekler B kategorisinde derece yapan öğretmenlerimiz Bayram YALÇINKAYA Gazi Osmanpaşa İlkokulu birinciliği , Tahsin ÖRÜCÜ Dedeman İlkokulu ikinciliği , Gökhan ERKAN Polatlı Beştepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncülüğü elde etti.

Turnuva sonucunda sporcularımızın ödülleri Çankaya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Emin KIRBAYIR , Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürümüz Mustafa COŞKUN ve Atatürk Lisesi Müdür Yardımcısı Hasan SONAT tarafından verildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Emin KIRBAYIR turnuvaya katılan tüm eğitimcilere , Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilciliğine ve hakemlerimize teşekkür etti.