Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından organize edilen, Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından yürütülecek olan “Ailemle Spor Yapıyorum” projesi başladı.

Sağlıklı bir toplum oluşturma amacıyla Ailelerin Spor yapmasını sağlamak, beden ve ruh sağlıklarını geliştirmek, Sosyal medyanın yoğun kullanıldığı toplum hayatında yetişkinlerin bilgisayar, tablet ve telefon başında geçirdikleri hareketsiz zaman dilimini en aza indirmek, Son yıllarda Ülkemizin dört bir yanına yapılan sayısız spor tesislerinin tam kapasite kullanımını sağlamak,Yoğun iş hayatından dolayı ailelerin çocuklarına yeterince zaman ayıramadığı gerçeğini de göz önünde bulundurarak, bu projeyle birlikte aile içi dayanışma ve kaynaşmayı artırmak, Takım ruhunu aile bireylerine yaşatabilmek amacıya başlatılan projeye Ankara halkının ilgisi büyük oldu.

Merkez ve ilçelerde organize edilen proje çok sayıda ailenin katılımı ile gerçekleşti. Porje hakkında düşüncelerini aldığımız aileler memnuniyetlerini dile getirerek emeği geçenlere teşekkürlerini sundular.