Çankaya Gençlik Merkezine üye gençlerin bir sene içerisinde Gençlik Merkezi Kulüplerinde gerçekleştirmiş oldukları faaliyetleri sergilemek için düzenlemiş olduğu 'Yaza Merhaba' programı 10 Mayıs 2016 tarihinde Türkiye Hentbol Federasyonu binasında gerçekleşti.

 Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Fatih KONUKSEVER, Çankaya İlçe Müdürümüz Emin KIRBAYIR, Beypazarı İlçe Müdürü Baha TEKİN, Herkes İçin Spor Federasyon Başkanı Erdal ZORBA, Başkent Halk Eğitim Müdür Yardımcıları, Türkiye Hentbol Federasyonu Genel Sekreteri, Okul Müdürleri ve Mahalle Muhtarlarının katıldığı program ,Çankaya Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet ÖZKAN’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Açılış konuşmasının ardından başlayan Program gitar, bağlama, ney ve keman dinletileri, Halk Oyunları ve Kick-Boks gösterimi, Genç gözüyle Çankaya Gençlik Merkezi anlatımı ile devam ederek Beypazarı Engelli gençlerinden oluşan “Gönül Dostları” grubunun Tiyatro gösterimi ile salon programı sonlandı.

Oldukça ilgi çeken “Bil Bakalım, Üçle Kazan, Satranç” oyunları ile hem öğrenen hem de hediye kazanan gençler Hemsball, Badminton, çuval yarışı oyunları ile de eğlenceli zaman geçirdi. 

“Yaza Merhaba” programı katılımcı misafirlerin eşliğinde, Gençlik Merkezi üyelerince hazırlanan El Sanatları ve Görsel Sanatlar Sergisinin açılışı ile sonlandı.

Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet ÖZKAN, programın yapılmasında alan desteklerinden dolayı Türkiye Hentbol Federasyonu yönetimine, katılımlarından dolayı tüm gençlere ve misafirlere teşekkür ederek serginin 20 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edeceğini, herkesin Gençlik Merkezine ve sergiye davetli olduğunu dile getirdi.