Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 77. ölüm yıl dönümü anma töreni ve anısına düzenlenen “10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu” Ankara’da gerçekleştirildi.

Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Türkiye Atletizm Federasyonu’nun destek verdiği anma koşusu Atatürk Kültür Merkezinde ( Eski Hipodrom ) yapıldı.

37 İlden 800 sporcunun  katıldığı koşular öncesinde saat 09:05’te Mustafa Kemal Atatürk anısına saygı duruşu yapıldı ve devamında İstiklal Marşı okundu.

Atatürk’ü Anma Koşusu’a Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar,  Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhan Başoğlu, Atletizm Federasyonu Genel Sekreteri Fahrettin Yıldız, GHSİM Şube Müdürleri  ve diğer davetliler katıldı.

Küçük, Yıldız ,Genç ve Üniversite ( Kız- Erkek ) kategorisinde düzenlenen anma koşusu sonunda ilk dörde giren atletlere Atletizm Federasyonu tarafından para ödülü, Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ise madalya, kupaları ve spor malzemeleri verildi.

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA KOŞUSU SONUÇLARI.rar