19 – 22 Mart 2015 tarihleri arasında Ankara Kazan Bocce Salonunda yapılan Türkiye Bocce Raffa Şampiyonasında Ankara sporcuları büyük başarı elde etti.

21 Yaş altı kategorisinde yarışan Ankara Kazan Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Yunus Emre GÜNGÖR Türkiye Şampiyonu olurken, Gençlerbirliği Spor Kulübü sporcusu Furkan ATALAY ise Türkiye 3.lüğünü elde etti.

Kadınlar müsabakalarında şampiyon Ankara Kazan Belediyesi Spor Kulübü sporcusu  Esile EMEN olmuştur.

Erkekler de  ise Gençlerbirliği Spor Kulübü sporcusu Semih VAR gümüş, BB Ankaraspor kulübü sporcusu Caner MAKARA ve Ankara Sitalspor kulübü sporcusu Taha Mustafa GEMİ bronz madalyanın sahipleri oldular.

Bocce Bowling ve Dart Federasyonu İl Temsilcisi Serap KIZILAY :” Bu Türkiye Şampiyonası aynı zamanda 19 – 25 Nisan 2015 tarihleri arasında İtalya Roma’da yapılacak olan Dünya Bocce Şampiyonasının seçmesi niteliğindedir.İlimiz sporcuları çok başarılı bir şampiyona geçirdi, iki sporcumuz ülkemizi ve ilimizi İtalya’da temsil edecekler”. dedi.

Ayrıca sporcu ve antrenörleri tebrik ederek, Özellikle desteğini esirgemeyen İl Müdürümüz Dr. Burhan BAŞOĞLU’na teşekkür etti.

Müsabakalar sonucunda dereceye giren sporcular madalyalarını Spor Genel Müdür Yardımcımız Sn. Murat KOCAKAYA'nın elinden aldı.