Çanakkale Zaferini 100. Yıl Kutlamaları çerçevesinde Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri "Uyuşturucu Öldürür " Adlı tiyatro gösterisi ile  gençleri bir araya getirdi. 

Çanakkale Zaferini 100. Yılında bir yandan gençlerimizi tarihiyle ve değerleri ile buluştururken diğer yandan da asrın vebası olan uyuşturucu ve madde bağımlılığına karşı koruyucu programlar hazırlanmıştır. Bu bağlamda Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezlerimizce tertip edilen Çanakkale Sanat Tiyatrosunun " Uyuşturucu Öldürür " adlı oyunu Gençlik ve Spor Bakanlığı Konferans Salonunda gençlerle buluştu.

Tiyatro gösterisini Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı  Emre Kaçar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhan Başoğlu, Şube Müdürleri , Okul Müdürleri ve çok sayıda öğrenci izledi.

Gösteri sonunda Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı  Emre Kaçar Oyun Yönetmeni ve Yazari Abdulkadir Katra'yı sahnede çiçek buketi takdim ederek tebrik etti. İl Müdürü Dr. Başoğlu gösteri sonrası yaptığı  açıklamada" Çanakkale Zaferimizin 100. Yılı kutlamaları çerçevesinde gençlerimizin en büyük düşmanı olan  madde bağımlılığından nasıl korunmamız gerektiği, zararları ve  aileler  olarak neler yapmamız gerektiğini anlatan güzel bir oyun izledik. Oyunun sık sık alkışlarla kesilmesi anlatılan temanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Yazar, Yönetmen , Oyuncu ve Emeği geçen tüm Gençlik Merkezi Çalışanı arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum".dedi.