Kızılcahamam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün ‘’Şampiyonlar Aramızda’ Söyleşi programına Milli Halterci Halil MUTLU ve Milli Güreşçi Şeref EROĞLU katıldı.
Söyleşi öncesi Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet YILDIZ’ı makamında ziyaret eden şampiyonlar Kızılcahamam’da yaptıkları milli takım kamp anılarından bahsettiler.
Söyleşide öğrencilere spor hayatlarından kesitler anlatan ve gençlere tavsiyede bulunan şampiyonlar sporun faydaları ve günümüzde sporcunun değerinden bahsettiler. Söyleşi programı ardından Kızılcahamam’dan coşkuyla uğurlandılar.

İlçe Kaymakamı Mehmet YILDIZ ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Nahit ŞAHİN Şampiyon Sporculara Çam Fidanı takdim ettiler.
Kızılcahamam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Nahit ŞAHİN Türk ve Dünya tarihinde isimlerini Altın harflerle yazdıran, milletçe gururlandığımız, gelecek nesillerimizin örnek olmasını temenni ettiğimiz ve bizleri kırmadan davetimize teşrif eden şampiyon sporcularımız Halil Mutlu’ya ve Şeref Eroğlu’na teşekkür etti.