Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhan BAŞOĞLU Güdül İlçesinde bulunan spor tesislerimizde incelemelerde bulundu. 

Güdül'e gelişinde 
Güdül Kaymakamı Fatih ACAR, Belediye Başkanı Havva YILDIRIM, İl Genel Meclis Üyesi Muzaffer YALÇIN ve İlçe Müdürü Dr.Mustafa Önder ŞEKEROĞLU  ile biraraya gelen Dr. Başoğlu Güdül'de yapılacak spor faaliyetleri ve etkinliklere ev sahipliği yapan Güdül Spor Salonunda ve Güdül Futbol Sahasında incelemelerde bulundu.

Dr.BAŞOĞLU incelemeler sonrasında yaptığı açıklamada" İlçelerimizde ki spor tesislerimiz ilçe halkının spor anlamında faydalanabileceği alanlardan biri olması nedeniyle tüm ilçelerimizdeki spor tesislerimizde incelemelerde bulunarak halkımıza en güzel imkanları sunmak için çalışmalar başlatmış bulunmaktayız. İlçe Müdürümüz Dr. Mustafa Önder beyin çalışmaları Güdül'de sporla iç içe yaşayan sporu seven insanlarımızın sayısı oldukça fazla olduğunu göstermektedir.
 
Bizlerde Güdül Kaymakamı 
Fatih ACAR, Belediye Başkanı Havva YILDIRIM, İl Genel Meclis Üyesi Muzaffer YALÇIN'ın destekleri ile  tesislerimizin eksiklerini tamamlayarak salonlarımızı hem spor faaliyetleri hem de etkinliklerde daha sağlıklı hizmet verebilmeyi planlamaktayız. Çalışmalarımızda destekleri için Kaymakamlığımıza, Belediyemize ve İl Genel Meclis üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum.dedi.