Gölbaşı Gençlik Merkezi yaz etkinlikleri kapanış programını Dr. Şerafettin Tombuloğlu Anadolu lisesi konferans salonunda  gerçekleştirdi.
Program öncesinde  resim kulübü , taş boyama  ve  ebru sanatı kulübünün hazırlamış oldukları resim sergisinin açılışı yapıldı. Salon programı Kur’an-ı Kerim tilaveti, saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasıyla başladı. Programın açılış konuşmasını Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Özüdoğru gerçekleştirdi.

Özüdoğru konuşmasında “Gençlik Merkezimizi gençlerin milli ve manevi hassasiyetlerinin artırılması, kişisel gelişimlerine yardımcı olmak ve merkezimizin gençlerin ikinci bir evi olarak görmeleri için gayret ediyoruz. Gençleri sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere yönlendirerek,  rehberlik, danışmanlık yaparak, zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlendirerek, tarihi ve kültürel geziler, kamplar yaparak gençlerimizin yanında olmak için çalışıyoruz.

Yaz etkinliklerine kapsamında 855 gençimiz Değerler atölyesi, Kur’an-ı Kerim, Temel dini bilgiler ve adabı muaşeret ve ilmihal bilgileri, Müzik kulübü,  El sanatları atölyesi, taş boyama,  ebru  görsel sanatlar atölyesi, Dil atölyesi, Kişisel gelişim akademi, bilişim atölyesi, kodlama ile ardino eğitimlerine katıldı” dedi.

Gençlerin, velilerin, öğretmenlerin, çalışanlar ile ilçe protokolü katılımı ile gerçekleşen programda yaz kurslarına katılan gençlerin kur’an-ı kerim tilaveti, şiir, ilahi, kur’an-ı kerim temalı oratoryo, müzik kulübünün, bağlama, gitar dinletileri, ebru ve resim kulübü gençlerimizin canlı performansı gösterileri yapıldı. Program sonunda kursiyerlere katılım ve teşekkür belgeleri verildi.