Balıkesir, Bursa, Bilecik, Eskişehir ve Polatlı üzerinden Ankara’ya ulaştırmak üzere getirilen kutsal emanetler Polatlı Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teslim edilmek üzere Ankara'lı atletlere verildi.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri anma programı kapsamında her yıl geleneksel olarak Çanakkale’ den gelen kutsal emanetler ( Türk Bayrağı, Deniz suyu ve Kutsal toprak ) 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 103. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikte kutsal emanetler Sivrihisar Hükümet Konağı önünde Polatlı Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Harun Reşit Güzelimdağ’a teslim edildi. Polatlı Cumhuriyet Meydanında yapılan Kutsal Emanetlerin teslim törenine Kaymakam Mahmut Nedim Tunçer, Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Polatlı Topçu ve Füze Okulu Komutanı Tuğgeneral Hurşit Ağırcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Aydın Bacak, İlçe Emniyet Müdürü Fikri Yıldırım, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Harun Reşit Güzelimdağ, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

Tören sonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü şube müdürü Harun Reşit Güzelimdağ ve Kaymakam Mahmut Nedim Tunçer birbirlerine çiçek taktimin de bulundular.