Akyurt Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Her Ayın Bir Konuğu’ projesi kapsamında, projenin bu ay ki konuğu olan Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Bilal Okudan’ı oldu. 

Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü  Kemal Yurtoğlu, açılış  konuşmasında " Proje kapsamında her ay değerli bir konuğu davet ederek, siz sevgili öğrenci kardeşlerimize, davet ettiğimiz misafirlerimizin yaşadıkları tecrübe ve deneyimlerden sizlerin de faydalanmanızı arzu etmekteyiz. Bu kapsamda bu ayda Kıymetli Başkan Bilal Okudan’ı ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Temenni ederim ki çok verimli bir konferans geçireceğiz." dedi.

Sonrasında sunumunu yapmak üzere sahneye gelen Okudan, Yüzde Yüz Milli Dünce, Yüzde Yüz Yerli Üretim adlı sunumu gerçekleştirdiler. Okudan yaptığı sunumda öğrencilerin bilinçli yaptıkları tüketim sayesinde, her alacakları yerli üretim ürünlerinin karşılığında ülke üretimine sağlayacakları katkılardan bahsetti.