Gençlerde yarışan Ufuk Kılıç -Fevzi Çil - Hakan Atalay - Alper Gültepe oluşan ilimiz sporcuları final müsabakalarında Bursalı sporcuları mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Kadınlar müsabakalarında ise altın, gümüş ve bronz madalya sahipleri ilimiz sporcuları oldu.  İlimizden yarışmalara katılan Deniz Demir Altın madalya kazanırken, Esile Emen, Bahar Çil, Sevgi Doğan, Özge Taşkeser gümüş madalya kazandı. Benay Gündüz, Nilay Gündüz ve  Merve Bezci ise bronz madalya kazandı.

Erkekler'de ise Ankaralı 2 takım final oynarken, Buğra Arslan, M. Taha Gemi, M. Birkan Tülek,  M. Yılmaz Duran Altın madalya kazanırken, Semih Var, Mesut Ergişi, Levent Kader, Musa Sarıçam gümüş madalya kazandı. Yine ilimiz sporcuları Mehmet Karataş - Şinasi Seleciler - Caner Makara ve  Eren Türkmen ise bronz madalya kazandı.

Bocce Bowling ve Dart Federasyonu İl Temsilcisi Serap Uç; ilimiz sporcularının çok başarılı bir şampiyona geçirdiklerini belirterek sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek, Özellikle desteğini esigemeyen İl Müdürümüz Dr. Burhan BAŞOĞLU’na teşekkür etti.