Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlükleri Planlama ve Değerlendirme  Toplantısı İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan YILDIZ’ın  başkanlığında yapılan  toplantı  Personel Şube Müdürü Mustafa COŞKUN, Spor Şube Müdürü Gürsel UZUNCA, Okul Sporları Şube Müdürü Soner BAŞKAYA, Eğitim Şube Müdürü Özden Cengiz ŞİMŞEK   ve İlçe Müdürlerinin katılımı ile gerçekleşti.  

İl Müdürü Gürhan YILDIZ  konuşmasına toplantıya katılan İlçe Müdürlerine hoş geldiniz  dileklerini sunarak başladı. YILDIZ konuşmasında “ İlçelerimizin  genel durumunu değerlendirme,  istek ve önerilerimizi  karşılıklı olarak aktarabilme  adına  bir araya gelmiş bulunmaktayız.  Üç aylık dönem halinde gerçekleştirdiğimiz toplantıların sizler ve bizler adına verimli geçtiğini gözlemlemekteyiz. İlçe Müdürlerimizin özverili ve gayretli çalışmalarını takip ediyor ve bu gayretin  bizleri mutlu ettiğini belirtmek istiyorum. “ dedi.

Spora teşvik etmenin, spor yaptırmanın ve  sporcu yetiştirmenin  görevimiz olmasının yanı sıra insan yetiştirmenin önceliğimiz olması konusuna dikkat çeken YILDIZ, çocuklarımız ve gençlerimizin bu ülkenin  gelecekleri  olduğunu unutmadan  onlar için en güzelini yapmak için çalışmamız gerektiğini belitti.

İl Müdürü YILDIZ  konuşmasının ardından İlçe Müdürlerinin   istek ve önerilerini dinledi.   İl Müdürlüğünün  imkanları doğrultusunda ihtiyaçlara  cevap verileceğini belirten YILDIZ, katılımlarından dolayı İlçe Müdürlerine teşekkürlerini sundu.