Yaklaşık 6,5 yıldır Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görev yapan Mustafa Çelik, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atandı.

Ankara İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan devir teslim töreninde görevi Ferhat Türkoğlu’ndan devralan Mustafa Çelik “ Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun tensip ve takdiriyle yeni görevime başlamış bulunmaktayım.  Görevi devraldığım değerli İl Müdürümüz Ferhat Türkoğlu’na başarılı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim. Yükümüz, sorumluluğumuz ağır.  Vatanımıza ve milletimize daha faydalı olabilmek için çok çalışacağız. Bu süreçte hepinizin desteğini bekliyorum." diye konuştu.

Törende veda konuşması yapan Ferhat Türkoğlu da “yaklaşık 5 yıldır yürüttüğüm İl Müdürlüğü görevini Mustafa Çelik beye devrediyorum. Milletimize daha etkin, verimli ve kaliteli hizmet sunma anlayışıyla yürütme gayreti içerisinde olduğum görevim boyunca, gece gündüz demeden benimle birlikte yol alan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonra da çok başarılı işler yapılacağına eminim.” dedi.

Program günün anlamına binaen toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.