T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın ortak çalışması ‘Geleceğin Teknoloji Yıldızları’ programı kapsamında yapılan Deneyap Teknoloji Atölyeleri Robotik Kodlama Proje Şenliği, Yaşar Doğu Spor Salonunda gerçekleşti.

Ak Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, TÜBİTAK Başkanı Prof.Dr. Hasan Mandal ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcımız Tuncay Ulusan ve İl Müdürümüzün katılımları ile gerçekleşen şenlikte, gençlerimiz yıl boyunca Deneyap atölyelerimizde aldıkları Robotik Kodlama eğitimi ile afet anında ve sonrasında alınması gereken önlemler için tasarladıkları robotlar sergilendi.

Ailelerin tribünden heyecanla takip ettikleri, gençlerinse sahada  kıyasıya rekabet ederek bilgi ve becerileri ile birbirinde başarılı ürünleri sergiledikleri şenlik sonunda derece yapan gençlerimize başarı belgeleri ve ödülleri takdim edildi.

Gençlere ödülleri Ak Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, TÜBİTAK Başkanı Prof.Dr. Hasan Mandal ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcımız Tuncay Ulusan ve İl Müdürümüz tarafından verildi.